HomepageStudents

De ideale examenplanning

De ideale examenplanner van Teleblok. Een initiatief van de CM dat studenten helpt bij het studeren.

Het is bijna zover, de blok komt er aan! Voor veel studenten een stressvolle periode. Dat kan anders! Ga je examenperiode in met meer zelfvertrouwen, controle en productiviteit. Hoe begin je eraan? Simpel: de ideale planning bestaat al, het enige wat jij moet doen is hem invullen. Teleblok is een initiatief van onze partner CM. Teleblok helpt studenten met studeren. Hoe? Door tips en tools weg te geven die je helpen omgaan met stress, concentratie, motivatie en… PLANNING! 

Heb jij soms moeite met plannen? Komen die examens altijd sneller dan je verwacht? Misschien maak je wel een planning maar heb je moeite met je daaraan te houden? Uit onderzoek blijkt dat 64% van de studenten wel eens achter op schema komen. 68% daarvan geeft aan hierdoor gestresseerd te zijn, 48% voelt zich gefrustreerd en 45% paniekeert.

Teleblok ontwikkelde voor deze studenten de ideale examenplanner! Goed begonnen is half gewonnen. De planning geeft je inzicht in hoe je een planning kan maken en hoe je je daaraan houdt. Het enige wat je nog moet doen is de planning volgen en invullen.

Meer informatie over de examenplanner vind je hier. Wil je meer studietips en tools? Neem dan zeker een kijkje op de website van Teleblok

Leave a Reply